Unika Personers Stiftelse och Bara Vanlig, nyttiga idioter åt Make a Change

En dag vaknade jag att jag var taggad i ett inlägg på Linkedin. Detta inlägget var skrivet av en person som har namnet Patrik Blomqvist. I detta inlägget var jag uthängd och förnedrad, som dessutom är byggt på lögner och halvsanningar. Det framgick tydligt att Patrik Blomqvist som skall jobba med att stödja personer med funktionsvariation (han har själv en son med ADHD) nu tagit hjälp av den tidigare av mig kända Christian Nordenström för att gå till angrepp på mig som lever med just en funktionsvariation. Många verkar gilla detta angreppet dessutom.

Först blev jag fundersam på vad detta egentligen handlade om. Förstod inte alls meningen eller syftet, men insåg rätt snart att de ville skada mig. För upplevelsen var att det var lite väl planerat och koordinerat för att det skulle vara en ren tillfällighet och byggt på bara känslor. Det framkom dock rätt snart att detta var väl koordinerat från Christian Nordenström, Niclas Wennerlund och Patrik Blomqvist. Detta syns i kommentarerna där Patrik Blomqvist låter Christian Nordenström & Niclas Wennerlund återge ord som ingen sedan vill svara upp till i sak. Efter det så kommer det fram att både Niclas Wennerlund & Patrik Blomqvist agerat ”nyttiga idioter” åt Christian Nordenström och Make a Change.

Grunden till angreppet som Patrik gjorde var att han ville skydda sin stiftelse. Samma sak är det med Niclas Wennerlund, han ville skydda sin förening Vara vanlig. Att försöka skydda verksamheter genom att gå till angrepp på en person som ingår i deras målgrupp måste vara bland det dummaste man kan göra.

Både Patrik Blomqvist & Niclas Wennerlund har försökt att be om ursäkt. Det har däremot inte Christian Nordenström gjort trots hanses återkommande spridande av lögner. För det det finns ingen polisanmälan. Trots detta så påstår han det. Både Patrik och Niclas har skrivit att de hört från just Christian Nordenström att jag skulle vara polisanmäld. Som sagt det finns ingen polisanmälan, så då skulle jag kunna polisanmäla Christian Nordenström (Make a Change) för förtal. Dessutom skulle då Unika Personers stiftelse dras med i den polisanmälan då de spridit dessa osanningar. Dock har jag annat att lägga energi på så jag låter detta bli en näsbränna i Google istället.

Vem vill stödja personer och deras verksamheter som går till angrepp på personer ur sin målgrupp?

För jag tror inte ett dugg på att Unika Personers stiftelse egentligen inte vill be om ursäkt? För deras ursäkter är föga värda tiden de tog att skriva med tanke på den skada deras påhopp den de hoppade på. De vill ju bara skydda stiftelsen, inte minska skada för min del, den de hoppat på som lever med en funktionsvariation.

Föreningens Bara Vanlig väljer att stödja mobbare som hoppar människor med funktionsvariation.

Annonser

Om Mikael

Jobbar med kvalitet & logistik
Det här inlägget postades i Funkis och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Unika Personers Stiftelse och Bara Vanlig, nyttiga idioter åt Make a Change

  1. Ping: Välkommen till Autism- & Aspergersföreningen Stockholms län – Mikael Persson

  2. Ping: Funkisar blir utsatt för mobbning – Mikael Persson

Kommentarsfältet är stängt.